بلاگ

تاثیر ssl بر سئو سایت

تاثیر ssl بر سئو سایت
هر آنچه از سئو می خواهید

تاثیر ssl بر سئو سایت

site seo seonabz

تاثیر ssl بر سئو سایت چه میزان است؟ گواهینامه های SSL و رتبه بندی SEO چقدر مهم هستند؟ و مهمتر از همه، اصلا آنها چه هستند؟

به طور خلاصه، گواهینامه های SSL (Secure Sockets Layer) یک اقدام امنیتی برای وب سایت ها هستند. آنها فایل های داده کوچکی هستند که روی سرور وب نصب می شوند و قفلی را فعال می کنند که امکان اتصال ایمن از یک وب سرور به مرورگر را فراهم می کند.

همه اینها بخشی از وب است که به مکانی امن تر در حال پیشرویست.

در اوایل سال جاری، گواهینامه های SSL رایگان شدند، اما تعداد کمی از وب سایت ها در حال حاضر از آنها استفاده می کنند. در واقع، آخرین اطلاعات نشان می دهد که این رقم ممکن است تنها 6 درصد از 10000 وب سایت برتر باشد.

صفحات HTTPS افزایش سئو را دریافت خواهند کرد

در الگوریتم همیشه در حال تغییر گوگل برای رتبه‌بندی سئو، یکی از جدیدترین‌ کارها گنجاندن وب‌سایت‌هایی است که از گواهی‌های SSL به عنوان عاملی برای «اعتماد» استفاده می‌کنند.

داشتن گواهینامه SSL در وب سایت شما استاندارد جدید است

نصب گواهی SSL در وب سایت شما استاندارد جدیدی است، درست مانند طراحی واکنش گرا چند سال قبل. در واقع، تمام وب سایت های جدید باید با گواهینامه های SSL راه اندازی شوند. می توانید مطمئن باشید که داشتن گواهی SSL در سایت شما ارزشمند است. به بازدیدکنندگان نشان می دهد که سایت شما تأیید شده است و از هکرها در امان است. همچنین رتبه سئوی شما را بهبود می بخشد.

چرا وب سایت ها را با گواهینامه SSL برای سئو ایمن کنیم؟

هنگامی که صحبت از مرور وب سایت ها می شود، درک اساسی این است که اطمینان از امنیت داده ها هم برای سرور و هم برای مشتری بسیار مهم است. اما سوال این است که چگونه می توان به آن دست یافت؟

قبل از اینکه به آن بپردازیم، بیایید یک لحظه وقت بگذاریم تا بفهمیم سئو چیست. به بیان ساده، بهینه سازی موتورهای جستجو یا SEO، همانطور که از نام آن پیداست، فرآیند بهینه سازی وب سایت ها برای افزایش ترافیک کلی وب سایت های مربوطه به صورت ارگانیک از صفحه نتایج موتورهای جستجو است.

محبوب ترین و موثرترین راه برای انجام فرآیند سئو، استفاده از کلمات کلیدی جاری و مرتبط است. بنابراین، اگر یک مشتری بالقوه بخواهد چیزی مرتبط را جستجو کند، موتور جستجو به طور خودکار آنها را به وب سایت مربوطه هدایت می کند. قابل ذکر است، سئو هم کیفیت و هم کمیت ترافیک وب سایت را بهبود می بخشد.

بالابردن راندمان کسب کار

افزایش فروش

امنیت اطلاعات

پشتیبانی 24 ساعته

تاثیر ssl بر سئو سایت

SSL چیست و هدف آن از ایمن سازی وب سایت ها چیست؟

گواهی‌های SSL، پروتکل های رمزنگاری برای اطمینان از انتقال امن داده ها از طریق اینترنت هستند. آنها در فایل های داده کوچکی وجود دارند که یک کلید رمزنگاری را برای انتقال داده ها به صورت دیجیتالی متصل می کنند.

پس از نصب بر روی یک وب سرور، با فعال کردن پروتکل HTTPS، که با نماد قفل در بالای وب سایت یا صفحه وب قابل مشاهده است، انتقال ایمن اطلاعات بین سرور وب و مرورگر را فعال می کند.

عدم وجود نماد قفل نشان می دهد که صفحه ارجاع شده از پروتکل HTTPS استفاده نمی کند و از این رو، انتقال داده ایمن نیست.

در نوار URL، هنگامی که مکان نما خود را روی بخش HTTPS ایمن حرکت می دهید، اعتبارنامه امنیتی وب سایتی را که در آن هستید مشاهده خواهید کرد.

هنگامی که مرورگر اطلاعاتی را از یک وب سرور درخواست می کند، وب سرور یک کپی از گواهی SSL خود را در اختیار مرورگر قرار می دهد و صحت گواهینامه SSL مربوطه را بررسی می کند. اگر مرورگر به گواهی ارائه شده اعتماد کند، به وب سرور سیگنال می دهد. وب سرور با ارسال یک تأییدیه رسمی برای شروع یک جلسه رمزگذاری شده SSL پاسخ می دهد.

اگر وب سرور گواهی SSL نداشته باشد، نمی توان یک اتصال امن بین سرور و مرورگر برقرار کرد. این نشان می‌دهد که اطلاعات ارسال‌شده به‌صورت دیجیتالی آسیب‌پذیر بوده و در دسترس عوامل شخص ثالث مخرب‌تر است. یک گواهی SSL حاوی یک مرجع گواهی واقعی است که اطلاعات مربوط به مالک وب سایت مورد بررسی را تأیید می کند، که مرورگر از آن اطمینان می یابد.

در حال حاضر، ما مشخص کرده‌ایم که چگونه گواهی‌های SSL به امنیت داده‌ها کمک می‌کنند. اما آیا این همه چیز است؟ پاسخ خیر است.

تاثیر ssl بر سئو سایت چگونه است؟

کاربر که اهمیت حفاظت از اطلاعات شخصی خود را درک می کند، نگران این است که اطلاعات شخصی او چگونه از طریق اینترنت به طور ایمن منتقل می شود و در نتیجه، مطمئناً وب سایتی را ترجیح می دهد که از گواهینامه های SSL استفاده می کند تا وب سایتی که این کار را نمی کند.

شبکه جهانی وب گسترده و بی نهایت است. در این عصر، زمانی که عوامل مخرب در سراسر اینترنت هستند، دائماً تلاش می‌کنند تا اطلاعات محرمانه مشتریان را به دست بیاورند و در آنچه به عنوان بخش تاریک اینترنت شناخته می‌شود، مشارکت می‌کنند، اطمینان از امنیت اکنون بیش از هر زمان دیگری به اولویت تبدیل شده است. از این رو، منطقی است که کاربران بخواهند وب سایت هایی که بازدید می کنند ایمن باشند.

به همین دلیل، کاربران برای بازدید و مرور سایت‌هایی که از گواهی‌های SSL استفاده می‌کنند، بسیار راحت‌تر خواهند بود. اما در مورد نتایج موتورهای جستجو چطور؟ آیا یک موتور جستجو وب سایت های HTTPS با گواهینامه SSL را به HTTP ترجیح می دهد؟

گوگل، یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین موتورهای جستجو، به توسعه دهندگان وب توصیه می کند که وب سایت های HTTP خود را به HTTPS تغییر دهند.

گوگل با هدف ایجاد یک محیط وب امن برای کاربران خود، بر فیلتر کردن نتایج جستجو، بر اساس صحت و تأیید وب‌سایت‌های مرتبط، تمرکز می‌کند و در عین حال مقررات سخت‌گیرانه‌تری را در مورد امنیت عمومی شبکه جهانی وب اعمال می‌کند.

این بدان معناست که اولویت به وب‌سایت‌های دارای گواهی SSL و قابل اعتماد داده می‌شود و در نتیجه رتبه‌بندی SEO آنها در این فرآیند بهبود می‌یابد.

HTTP در مقابل HTTPS: کدام بهتر است و چرا؟

HTTP مخفف Hypertext Transfer Protocol است. اساساً پروتکلی است که با ارائه راهی برای تعامل بین سرورها و کلاینت‌ها، انتقال داده‌ها را از طریق شبکه جهانی وب ممکن می‌سازد. بنابراین، تفاوت بین HTTP و HTTPS چیست؟

HTTP یک پروتکل لایه کاربردی است. این بدان معناست که بر نحوه ارائه داده ها به کاربر تمرکز می کند تا نحوه انتقال اطلاعات. HTTP به اطلاعات جلسات قبلی توجهی نمی کند، به همین دلیل است که به عنوان یک پروتکل بدون حالت نیز شناخته می شود. بنابراین، هر درخواست مستقل از سایر درخواست‌های قبلاً اجرا شده است. در حالی که HTTP مشتریان را قادر می سازد با سرورها تعامل داشته باشند، فاقد رمزگذاری است.

رمزگذاری داده ها ممکن است در حین مرور اینترنت چندان مهم به نظر نرسد. با این حال، زمانی که به اشتراک گذاری اطلاعات حساس نیاز است، به عنوان مثال، جزئیات کارت اعتباری یا رمز عبور، مشکلی ایجاد می شود زیرا HTTP داده ها را به صورت متن ساده انتقال می دهد. تفاوت اصلی که HTTPS را از HTTP جدا می‌کند این است که HTTPS از SSL برای رمزگذاری درخواست‌ها و نتایج HTTP معمولی استفاده می‌کند، که در غیر این صورت به صورت متن ساده منتقل می‌شوند.

این یک لایه امنیتی اضافی را با اتصال داده های دیجیتال به یک کلید رمزنگاری به وب سایت اضافه می کند، که رشته ای از کاراکترها در الگوریتم رمزگذاری است که مسئول تغییر داده ها به صورت تصادفی به نظر می رسد، به عنوان مثال، تبدیل متن ساده به متن رمزی، یا برعکس، در الگوریتم رمزگشایی از این رو، حتی اگر یک شخص ثالث بالقوه مخرب اطلاعات ارسال شده را در دست بگیرد، کلید مورد نیاز برای رمزگشایی متن رمز شده در متن اصلی اصلی را نخواهد داشت.

همانطور که قبلا ذکر شد، HTTP به عنوان یک پروتکل لایه کاربردی عمل می کند، در حالی که HTTPS به عنوان یک پروتکل لایه انتقال عمل می کند. HTTP به گواهی SSL نیاز ندارد. HTTPS نه تنها به گواهی SSL نیاز دارد که توسط یک مرجع گواهی امضا شده باشد، بلکه باید هر سال آن را تمدید کرد. علاوه بر این، HTTP از پورت 80 برای ارسال داده از طریق اینترنت استفاده می کند، در حالی که HTTPS از پورت 443 برای خدمت به این هدف استفاده می کند. علیرغم اینکه نسبتاً گرانتر از HTTP است، مزایای HTTPS به وضوح بر مزایای قبلی برتری دارد.

آیا SSL روی سئو تاثیر می گذارد؟

ممکن است تعجب کنید که چه چیزی SSL و SEO را به یکدیگر متصل می کند. در حالی که رایج ترین راه برای افزایش عملکرد یک وب سایت با کمک سئو، استفاده از کلمات کلیدی مناسب و مرتبط است، اما برای بهبود ترافیک کلی وب سایت کافی نیست.

گوگل کروم که یکی از پرکاربردترین مرورگرهای وب است، زمانی که کاربر کروم از یک وب سایت HTTP بازدید می کند، وب سایت با کمک نماد «i» در گوشه سمت چپ بالا، جایی که قفل باید قرار می گرفت، به او هشدار می دهد.

ضربه زدن روی آن هشداری را نشان می دهد که نشان می دهد وب سایت “امن نیست” و اطلاعات محرمانه رمزگذاری نشده است. این پیام به کاربران از وارد کردن اطلاعات حساس به وب سایت هشدار می دهد. با توجه به این هشدار، کاربران می‌دانند که اطلاعات شخصی آن‌ها بر اساس وب‌سایتشان در معرض خطر بیشتری برای به خطر افتادن است.

از این رو، SSL و SEO ارتباط نزدیکی دارند و SSL بر رتبه بندی SEO تأثیر می گذارد.

تاثیر ssl بر سئو سایت

SSL چقدر برای سئو مهم است؟

استفاده از گواهینامه های SSL برای وب سایت های شما رتبه بندی سئو شما را به شدت بهبود نمی بخشد. با این حال، آنها به افزایش رتبه وب سایت شما کمک می کنند. با این حال، این بدان معنا نیست که ارزش دریافت گواهینامه SSL برای وب سایت خود را ندارد.

در حالی که چندین فاکتور رتبه بندی دیگر وجود دارد، باید در نظر بگیرید که آیا می خواهید رتبه بندی سئوی وب سایت خود را با طیف گسترده ای بهبود بخشید، استفاده از SSL برای رتبه بندی سئو تنها به علت کمک می کند. علاوه بر این، همانطور که در بالا ذکر شد، امنیت وب سایت شما را نیز افزایش می دهد، در نتیجه ایمان به وب سایت شما را در کاربران القا می کند و ترافیک را در طولانی مدت بهبود می بخشد.

بنابراین، می توان گفت که SSL رتبه بندی SEO را تا حد زیادی بهبود می بخشد، حتی اگر بلافاصله پس از تغییر به HTTPS تغییر شدیدی در رتبه بندی نشان ندهد.

آیا HTTPS بر رتبه گوگل تأثیر می گذارد؟

حتی اگر اصطلاحات، HTTPS و SSL گاهی اوقات به جای یکدیگر استفاده می شوند، آنها یکسان نیستند. همانطور که قبلاً گفته شد، در حالی که HTTPS پروتکل انتقال است که برای برقراری ارتباط بین وب سایت ها استفاده می شود، گواهی های SSL فایل های داده کوچکی هستند که برای فعال کردن رمزگذاری داده های ارسال شده استفاده می شوند.

HTTPS به نحوه نمایش داده ها برای کاربر مربوط می شود، در حالی که SSL امنیت داده های ارسال شده را تضمین می کند. با این حال، از آنجایی که استفاده از گواهینامه های SSL به خودی خود راهی برای افزایش رتبه سئو یک وب سایت است، متعاقبا، HTTPS که از گواهینامه های SSL استفاده می کند، رتبه بندی سئو یک وب سایت را نیز بهبود می بخشد.

علاوه بر این، در سال 2014، گوگل تایید کرد که HTTPS با اعلام آن به عنوان یک عامل رتبه بندی، رتبه بندی SEO را بهبود می بخشد.

TLS در مقابل SSL: تفاوت چیست و از کدام یک از آنها HTTPS استفاده می کند؟
TLS و SSL از نظر فنی یکسان هستند. آنها هر دو پروتکل های رمزنگاری هستند که مسئول انتقال امن داده ها بین سرورها و سیستم ها هستند.

در حالی که SSL مخفف Secure Sockets Layer است، TLS مخفف Transport Layer Security است. HTTPS ممکن است بر اساس الزامات وب سایت از TLS یا SSL استفاده کند.

به زبان ساده، TLS فقط یک نسخه پیشرفته تر از SSL است که آن را جانشین SSL می کند، حتی اگر SSL هنوز به طور گسترده استفاده می شود. اغلب اوقات، اصطلاحات SSL و TLS به جای یکدیگر استفاده می شوند.

  • بخش معرفی محصولات
  • لینک سازی حرفه ای داخلی
  • لینک سازی قدرتمند خارجی
  • بهینه سازی برای تلفن همراه
  • مدیریت فایل های تصویری
  • مدیریت مقالات
  • انتشار محتوا
  • لود شدن سریع صفحات
  • گالری تصاویر با قالب اختصاصی
  • بنر های تبلیغاتی
  • رپورتاژ های تبلیغاتی
  • مدیریت مطالب

چه گواهی SSL را انتخاب کنید؟

فایل‌های داده‌ای که به پیوند دیجیتالی کلیدهای رمزنگاری با اطلاعات سازمان کمک می‌کنند، گواهی‌های SSL هستند. هنگامی که بر روی یک وب سرور نصب می شود، قفل و پروتکل HTTPS را تحریک می کند و اجازه اتصال امن از یک وب سرور به یک مرورگر را می دهد. سه نوع گواهی وجود دارد. انتخاب مناسب به سطح امنیتی مورد نیاز وب سایت شما بستگی دارد.

گواهینامه SSL معتبر دامنه، که به عنوان گواهی تضمین کم نیز شناخته می شود، نوع استاندارد گواهی صادر شده است. اعتبار سنجی خودکار تضمین می کند که نام دامنه ثبت شده است و مدیر درخواست را تأیید می کند. زمان پردازش از چند دقیقه تا چند ساعت طول می کشد. فقط برای استفاده از سیستم های داخلی توصیه می شود.

یک گواهی تایید شده توسط سازمان یا با اطمینان بالا به نمایندگان واقعی برای تأیید مالکیت دامنه، به علاوه اطلاعات سازمان مانند نام، شهر، ایالت و کشور نیاز دارد. زمان پردازش گواهی معتبر یک سازمان از چند ساعت تا چند روز متغیر است. استفاده از آن برای تمامی مشاغل و شرکت ها توصیه می شود.

گواهینامه EV یا اعتبار سنجی توسعه یافته نوع جدیدی از گواهی است که به دقیق ترین فرآیند اعتبار سنجی نیاز دارد. این نوع گواهی تضمین می‌کند که کسب‌وکار یک شخص حقوقی است و باید اطلاعات کسب‌وکار به عنوان مدرکی مبنی بر مالکیت دامنه کسب‌وکارهای تجاری ارائه شود.

برای انتخاب گواهی، باید انواع دارایی هایی را که می خواهید محافظت کنید (دامنه، زیر دامنه) شناسایی کنید. شما همچنین باید شناسایی کنید که آیا برای یک ویژگی یا چندین ویژگی (wildcard یا چند دامنه) به محافظت نیاز دارید. مرحله بعدی این است که تصمیم بگیرید به چه سطحی از محافظت نیاز دارید. تمام این مراحل به شما کمک می کند تا گواهینامه SSL مناسب خود را انتخاب کنید.

پیشنهاد ویژه برای راه اندازی کسب و کار

جهت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

اگر به دنبال برندسازی، توسعه کسب و کارو بالا بردن فروش خود هستید مجموعه سئونبض آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد ، کافیست با کارشناسان ما در ارتباط باشید...

اگر فقط بخشی از سایت من بر روی HTTPS باشد چه؟

مزیت اصلی HTTPS این است که سایت شما را برای کاربران شما امن تر می کند. به طور دقیق تر، زمانی که کاربر هر نوع اطلاعات مهمی را به شما می دهد، ایمن تر است. در صفحاتی که کاربران ملزم به ارائه اطلاعات کارت اعتباری خود هستند، ضروری است. تغییر واقعی زمانی رخ می دهد که کاربر داده های خود را ارسال کند. HTTPS می تواند پوشش های محافظتی زیادی را برای آن داده ها فراهم کند:

رمزگذاری – داده ها برای هرکسی که به نحوی موفق به رهگیری آن می شود بی فایده است زیرا کلید رمزگشایی آن را ندارند (شما دارید).
یکپارچگی داده – داده ها نمی توانند خراب شوند، که جنبه بسیار خوبی است.
احراز هویت – از حملات «مردی در وسط» جلوگیری می‌کند، به این معنی که هیچ‌کس نمی‌تواند مشتریان شما را ردیابی کند که فکر می‌کنند هنگام ارائه آن به یک کلاهبردار داده‌ها را به شما می‌دهند. این هدف گواهی SSL شماست.
داشتن HTTPS مزایای دیگری نیز دارد. اگر وب سایت شما آن را داشته باشد، مانند افزایش اندک رتبه بندی امکان پذیر است. از آنجایی که سایت ایمن تری برای کاربران شما ایجاد می کند، هجوم مشتریان به وب سایت شما نیز افزایش می یابد.

اگر فقط یک وبلاگ دارید و تنها چیزی که از کاربران خود نیاز دارید این است که آدرس ایمیل خود را برای شرکت در لیست ایمیل خود وارد کنید، احتمالاً به دلایل امنیتی به HTTPS نیاز ندارید. اما، اگر به هر دلیلی پرداخت ها یا اطلاعات شخصی مهم را می پذیرید، HTTPS برای شما و وب سایت شما ضروری است.

آیا تغییر وب سایت شما به HTTPS منجر به رتبه بندی جستجوی بالاتر می شود؟

پروتکل ایمن انتقال ابرمتن (HTTPS) در حال تسخیر اینترنت است. طبق گزارش WatchGuard، تقریباً 79 درصد از 100000 وب سایت برتر اکنون از آن استفاده می کنند. اقلیت باقیمانده از پروتکل قدیمی‌تر و کمتر امن‌تر پروتکل انتقال ابرمتن (HTTP) استفاده می‌کنند.

آیا تاثیر ssl بر سئو سایت مهم است؟ آیا تغییر وب سایت شما به HTTPS منجر به رتبه بندی جستجوی بالاتر می شود؟

پروتکل ایمن انتقال ابرمتن (HTTPS) در حال تسخیر اینترنت است. طبق گزارش WatchGuard، تقریباً 79 درصد از 100000 وب سایت برتر اکنون از آن استفاده می کنند. اقلیت باقیمانده از پروتکل قدیمی‌تر و کمتر امن‌تر پروتکل انتقال ابرمتن (HTTP) استفاده می‌کنند.

به دلیل امنیت اضافی که ارائه می دهد، HTTPS اغلب با رتبه بندی جستجو در ارتباط است. وب مسترها تصور می کنند که استفاده از آن باعث افزایش رتبه وب سایت آنها می شود. هنگامی که یک وب سایت ایمن باشد، برای بازدیدکنندگانش که برخی از آنها ممکن است از یک موتور جستجو آمده باشند، تهدیدی ایجاد نمی کند. اگرچه بدون محتوا و بک لینک نمی توانید رتبه های بالایی کسب کنید، تغییر به HTTPS ممکن است ارزشمند باشد.

HTTPS چیست؟

HTTPS یک پروتکل شبکه ای است که یک کانال امن برای ارسال و دریافت داده ایجاد می کند. همه وب سایت ها به پروتکل شبکه نیاز دارند. این چارچوب ارتباطی است که به بازدیدکنندگان اجازه می دهد محتوای یک وب سایت را بارگذاری کنند و با آن تعامل داشته باشند. HTTPS یک پروتکل شبکه ایمن است که از یک جفت کلید رمزنگاری برای رمزگذاری داده ها استفاده می کند.

برای بارگذاری یک صفحه، مرورگر وب بازدیدکننده باید درخواستی ارسال کند. سپس وب سایت باید با ارسال محتوای صفحه برای بازدیدکننده پاسخ دهد. این ارتباطات رفت و برگشتی توسط یک پروتکل شبکه کنترل می شود. HTTP و HTTPS دو پروتکل اصلی شبکه هستند که توسط وب سایت ها استفاده می شوند. آنها با تسهیل تبادل داده ها به روش های مشابهی کار می کنند، اما HTTPS محیط امن تری را نسبت به همتای خود ارائه می دهد.

چرا HTTPS امن تر از HTTP است؟

HTTPS با استفاده از یک جفت کلید رمزنگاری، امنیت داده ها را افزایش می دهد. یک کلید رمزنگاری خصوصی در وب سایت نصب شده است و یک کلید عمومی نیز در اختیار بازدیدکنندگان قرار می گیرد. تمام داده هایی که به وب سایت های HTTPS وارد و خارج می شوند رمزگذاری خواهند شد. با این حال، کلیدهای رمزنگاری تضمین می کنند که فقط وب سایت ها و بازدیدکنندگان می توانند داده های رمزگذاری شده را بخوانند.

با استفاده از این کلیدهای رمزنگاری، وب سایت ها عملاً در برابر حملات سایبری انسان در وسط (MITM) مصون هستند. حمله سایبری MITM شامل رهگیری یا تغییر داده های مبادله شده توسط وب سایت و بازدیدکنندگان آن است. به عنوان مثال، اگر یک بازدیدکننده یک فرم وب حاوی اطلاعات شخصی خود را تکمیل کند، یک هکر ممکن است آن را رهگیری کند. HTTPS فقط کلیدهای رمزنگاری مورد نیاز برای رمزگشایی داده ها را به وب سایت ها و بازدیدکنندگان می دهد، بنابراین استفاده از این پروتکل شبکه در برابر حملات سایبری MITM محافظت می کند.

گوگل HTTPS را به عنوان یک سیگنال رتبه بندی تایید می کند
تغییر به HTTPS می تواند به طور کامل رتبه وب سایت شما را در گوگل بهبود بخشد. گوگل در سال 2016 از آن به عنوان سیگنال رتبه بندی استفاده کرد. گوگل در یک سری پست در وب مستر مرکزی و بلاگ امنیتی خود توضیح داد که امنیت یکی از اولویت های اصلی آن است، بنابراین در آینده از HTTPS در الگوریتم رتبه بندی خود استفاده خواهد کرد.

تاثیر HTTPS در رتبه بندی گوگل

هنگامی که گوگل در ابتدا HTTPS را به عنوان یک سیگنال رتبه بندی در سال 2016 اعلام کرد، به آزمایش های پیش از انتشار اشاره کرد که نشان می داد کمتر از 1 درصد از جستجوهای جستجو را تحت تأثیر قرار می دهد. گوگل همچنین گفت که ممکن است ارزش رتبه بندی HTTPS را در آینده تقویت کند.

از آن زمان تا کنون اتفاقات بسیاری افتاده است. نقض داده ها افزایش یافته است و مصرف کنندگان را ترغیب می کند که هنگام استفاده از اینترنت محتاط تر باشند. بنابراین، گوگل احتمالاً بیانیه اصلی خود را با تبدیل HTTPS به یک سیگنال رتبه بندی قوی تر دنبال کرده است. در جولای ۲۰۱۸، گوگل مرورگر وب کروم خود را به‌روزرسانی کرد تا وب‌سایت‌های غیر HTTPS را به‌عنوان «ناامن» برچسب‌گذاری کند. فایرفاکس و سایر مرورگرهای وب اکنون پیام های مشابهی را برای وب سایت های غیر HTTP نمایش می دهند.

وب سایت های آسیب پذیر به ندرت رتبه های بالایی کسب می کنند. اگر یک وب سایت یا داده های آن هک شود، بازدیدکنندگان ممکن است هنگام استفاده از آن آسیب ببینند. گوگل می خواهد از کاربران خود در برابر تهدیدات سایبری محافظت کند، بنابراین به وب سایت های HTTPS نسبت به وب سایت هایی که از HTTP استفاده می کنند برتری رتبه بندی می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *